ORANGE LOGO FEHER 02.png

Mert

minden megoldható,

ha a projekt biztos kezekbe kerül

ATTES 00.png
EVES LOGO 02.png

25

éve

 

Bemutatkozás

Csakúgy, mint a magánéletben, az üzleti világban is ragaszkodom a hitelességhez, a tisztességhez, a világos kommunikációhoz. 

Tulajdonosi szemléletű gondolkodásommal mindig törekszem a legideálisabb ár/érték ajánlatok elérésére, odafigyelek a legapróbb részletekre is, és maximálisan felkészülök a feladatokra.

A nevem: Pádár Attila

projektkoordinátor és ötletkivitelező 

     

  • 25 év szakmai tapasztalat

 

  • több ezer sikeresen végigvitt tervezési és kivitelezési projekt

 

  • kimagasló szaktudás a tervezés, kivitelezés és projektkoordináció területén 

Tapasztalat

Lifelong learning

Voltam dekorációs kivitelező, reklámügynökségi produkciós vezető, a legnagyobb hazai reklámeszköz gyártó printmenedzsere, jelenleg pedig az O’range produkciós ügynökség tulajdonosa vagyok.

A legnagyobb hazai márkákkal, reklámügynökségekkel és szakmai vállalkozásokkal dolgoztam együtt.

Kampánydekorációkat készítettem a Tesco áruházaknak, koordináltam a UPC irodák belső dekorációs munkáit, ötleteltem a Rauch promóciós és POS anyagain, irodadesignt készítettem a TransferWise-nak amely 2019-ben az év irodája lett, leszerveztem az Állatorvostudományi Egyetem pompás könyvtári bútorzatát, hogy csak néhány példát említsek.

 

Ez a tapasztalat biztosítja számomra azt az örömöt és tudást, amely által jobbá tudok válni, és ad olyan változatosságot, aminek köszönhetően valóban nincs két egyforma napom.

Komplex gondolkodás

Részletekben az ERŐ

A feladatot több irányból közelítem meg. Számításba veszem az ügyfél, vagyis az Ön elvárásait, elképzeléseit, a kivitelezés szempontjait, az ütemezésbeli kritériumokat, az alvállalkozók munkáját, az árazás kérdéseit: vagyis több ember fejével gondolom végig a projektet.

Olyan tényezőket is mérlegelek, amik másokban sokszor fel sem merülnek. Megeshet, hogy az időjárás, a használat módja, a világítás vagy a hely speciális adottságai is felvetnek kérdéseket – melyeket meg is válaszolok.

TAPASZTALAT 03.png
 
 
 

Bizalom

A legősibb kapocs

Amikor megbíznak egy projekttel, a hangsúly nem is annyira a projekten van, mint a „megbízni” szón.

 

Az első számú elvárás ugyanis az, hogy levegyem az Ön válláról a terhet.

Úgy menedzseljem a munkát, mintha az enyém lenne, úgy alkudjam ki az árakat az alvállalkozókkal, mintha az én pénzemről lenne szó, úgy ügyeljek az ütemterv pontos betartására, mintha a csúszás az én magánprogramjaimat húzná keresztül. Ezért bíznak meg bennem az ügyfeleim. Márpedig a bizalom olyasmi, ami nélkülözhetetlen a közös munkáknál.

Ezért büszke vagyok arra, hogy a projektek befejezésekor mindig elhangzik egy ilyen vagy ehhez hasonló mondat: „Tudtam, hogy benned megbízhatok!”

 
BIZALOM 01.png

Partnereim