top of page

Legfrissebb híreink

Ne maradj le semmiről!

Keresés

A dunai fény: a Spoon hajó új díszvilágítása

Szívügyemnek tekintem, hogy minden projektet, amibe belekezdek, szenvedéllyel és elhivatottsággal vigyek végig. Ez a hozzáállásom vezetett el ahhoz a különleges díszvilágítási projekthez is, amelyet a Spoon hajó számára valósítottam meg, és amely most fényűző ragyogással gazdagítja Budapest éjszakai panorámáját.


Spoon hajó bejárata

Ez a projekt különösen közel áll a hozzám, hiszen nem csupán egy újabb feladat volt, hanem egy lehetőség arra, hogy megmutassam, mire vagyok képes! Mindössze egy hét alatt, a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel vittük sikerre a projektet, ami rekord időnek számít ebben a műfajban. Egy igazán különleges csapatot sikerült összeállítanom villanyszerelőkből és alpinistákból, akik a legnagyobb profizmussal végezték el a feladatokat.


Spoon hajó kívülről

Az eredmény magáért beszél: a Spoon hajó most még fényesebben tündököl, így téve felejthetetlenné a hajón rendezett céges eseményeket. Nem csak a kiváló szervíz és a lélegzetelállító panoráma teszi különlegessé ezeket az alkalmakat, hanem az az új, magával ragadó világítás is, amelyet mi teremtettünk meg.


Spoon hajó este

Mint minden projekt esetében, itt is a részletekre való odafigyelés, a komplex gondolkodás és a teljes körű felkészültség jellemezte a munkámat. A célom az volt, hogy ne csak a technikai kivitelezésben, hanem a megvalósítás minőségében is a legjobbat nyújtsam. Hiszen a részletekben rejlik az erő, és ezekre a részletekre alapozva hoztam létre valami igazán emlékezeteset.


Spoon hajó

Ha már a Spoon hajó, ne hagyd ki a grillezett kacsamellet polentakrém, puy lencseragu és édesköménnyel – egy ízletes kulináris élményt, amely tökéletes kiegészítője lehet egy emlékezetes estének.


14 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page