top of page

Legfrissebb híreink

Ne maradj le semmiről!

Keresés

Gyermekek kedvenc állatbarát szigete: megújult a ZOO Shop

Örömmel mutatom Budapesti Állatkert megújult ZOO Shop-ját, amely egyedülálló vásárlási élményt kínál minden látogató számára. A shop teljes áttervezése, valamint a ránk bízott egyedi bútorzatok és dekorációk kivitelezése során minden részletre odafigyeltünk, hogy letisztult és ideális legyen a látogatói élmény.


Zoo Shop


A különleges és egyedi kialakítású formabútorok nem csak szemet gyönyörködtetőek, hanem egyedivé is teszik az összhatást. A sok helyen használt köris fa alapanyag is tökéletesen illeszkedik az állatkerti környezethez.


Zoo Shop bentről


A tervezési és kivitelezési folyamatok hatékonyságához nagyban hozzájárult az állatkert részéről a kapcsolattartónk Huja Adrienn konstruktív hozzáállása, illetve az állatkerti dolgozók pozitív hozzáállása. Bíztatok mindenkit, hogy látogasson el a megújult üzletbe, mert inspiráló környezetben lehet most már beszerezni a különleges ajándéktárgyakat és exkluzív állatkerti emléktárgyakat.

Ha szeretnél egy olyan projektet megvalósítani, ami kiemelkedik az átlagból és igazán egyedi, ne habozz kapcsolatba lépni velem.



176 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page